Summa sidvisningar

2014-07-19

Att sova sommarnatt

Skickar upp dig. För det är dags att lägga sig. Då sommarklockan snart blir morgon. Natten är trots allt så kort. Som ett flyktigt ögonblick. Nu på sommaren. Och du behöver vila. Även om du just nu är 14 och ett halvt och oövervinnerlig.

Älskar och vårdar dessa ögonblick. Som jag har ensam med dig. Där du faktiskt ger mig av dina tankar och funderingar. Du är min son. Och du är helt din egen. Vindlande funderingar om allt möjligt dryftar du med mig varje dag efter midnatt. Då är det bara vi två.

Och du. Du som sedan ett tag redan sover. Du som delar dina kvällar med mig. Som gick med mig på en tur i dåtiden. Guidad genom staden vi bor i och du som följde med mig på äventyr i kväll igen. Du som gör sådana saker för mig. Delar ögonblick och minnen med mig. Dig älskar jag också.

Sommaren 2014. Med mina pojkar. Finare kan det nog aldrig bli. Älskar er. Stryker era kinder där ni somnat. Mina vackra barn. 

Wheels & Wings 20143 kommentarer:

 1. Åh vad jag känner igen mig i de känslorna. Fick det med min 17-åring igår, bara hon och jag. Värme inombords....de där stunderna....underbara
  Kram

  SvaraRadera
 2. Barnen är verkligen fantastiska, en sån lycka de ger. Mina som vuxit så enormt nu när jag är sjuk, de fixar och donar och tar hand om mig!

  SvaraRadera
 3. Fantastiska ungar. Men du.... nu vill jag ha din recension, det verkar som det bara är tre st som läst. Kram

  SvaraRadera