Summa sidvisningar

2014-09-25

Att önska

Jag önskar jag kunde vara på Bokmässan i Göteborg nu. Varje dag. Torsdag till söndag. Jag skulle verkligen vilja det. Verkligen.
Gå runt bland montrarna och känna på böcker. Dofta på böcker. Kanske köpa någon? Kanske byta ett par ord med någon likasinnad? Lyssna på böcker. Titta på böcker.

Jag önskar verkligen att jag finge vara där. Om jag fick lov att önska.  

2 kommentarer:

  1. Ohh, jag är så splittrad inför bokmässan... Jag älskar böcker, men på ett ytligt snabbläsande kvantitativt sätt. jag tänker att bokmässan är för dem som mer djupläser, njuter, stannar upp och reflekterar, vill ha kvalitet. Jag älskar böcker, men är nog inte så intresserad av författarna till samma böcker. Så föreläsningar om bakgrunden till en bok, eller processen att skriva en bok skulle kanske inte locka mig. Inte ens när jag bodde i Göteborg gick jag. En annan anledning är att jag aldrig haft någon bekant som varit intresserad av att följa med, och åka ensam låter allt för tråkigt. Efter att jag börjat skriva bokrecensioner så läser jag mer och mer bokbloggar, och många av dem ska gå. Så lite nyfiken är jag på att få träffa andra bloggare IRL, även om min blyghet skulle vara ett hinder. Men om DU, Ergo, skulle gå skulle jag gärna följa med, och om ASTA dessutom vore på plast vore det himmelskt!

    SvaraRadera