Summa sidvisningar

2014-04-05

Att aw:a

Skall strax gå och lägga mig. Sitter i köket med ett glas vatten och tittar på det tända stearinljuset. Känner att nu, nu är jag bra trött. Efter en lång vecka. Med en massa aktiviteter och mycket logistiklösningar. Så pass trött att jag bara med svårighet genomförde mina träningsövningar nyss. Så pass trött att jag faktiskt till och med övervägde att inte göra dem.

Men jag sitter och fnissar lite åt minnet jag skapat i dag. Eller minnet VI skapat idag: vi arbetskamrater, som ”after workat” i kväll. Vi åkte tillsammans till grannstaden och körde gokart. För flera av oss för första gången någonsin. Sedan åt vi ute. På ett steakhouse. Ett stort fat med ribs klämde jag i mig. Men det är gokarten som får mig att fnissa.
För jag kom näst sist av tio personer. Och jag som älskar att köra, körde uruselt. Jag var nog den som sladdade runt mest av alla. Som satsade och förlorade mest. Men himlars vad roligt jag hade! Så nu sitter jag här, med stearinljuset tänt, så trött och fnissar. Så kan man också ha det. Fredagen den 4:e april 2014.

5 kommentarer:

 1. Jag har aldrig kört gocart så jag vet inte.
  Steakhouse lät smarrigt :)
  Hoppas du får en fin lördag vännen !!

  SvaraRadera
 2. Har aldrig provat köra gokart men tycker att det ser roligt ut.
  Härligt med en schysst AW.
  Ha en finfin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. för mycket vilja stjälper en ibland :-D Såg hemskt kul ut.

  SvaraRadera
 4. Hahaha, jag har bara kört gokart en enda gång och jag kraschade in i däcken runt banan hela tiden... Mina barn varvade mig...

  SvaraRadera