Summa sidvisningar

2014-06-14

Att lyssna "till vår sommarsång"

Har varit på flera avslutningar i veckan. Och lyssnat på vacker sång. L har både julavslutning och sommaravslutning i en av de vackraste kyrkor jag sett. Med stjärnhimmel framme vid altarringen. Högt och klart kunde vi sjunga med kantorns orgeltramp i alla de älskade sommarpsalmerna. Det blir liksom ingen riktig sommar utan det.

Det var traditionellt avslutningsväder. Med blåst och allt från strålande solsken till mörka moln som släppte ifrån sig störtskurar. Vi åt en sushilunch ute tillsammans, jag och mina två fina killar. Och nu i kväll har vi tittat i gamla fotoalbum och gapskrattat åt frisyrer, miner och kläder. Jag älskar dem så hjärtat kan brista.

I morgon är det lördagen den 14:e och här i Falkenberg är det Pridefestival hela dagen! Underbart! Jag kommer att delta så mycket jag bara kan. För kärlek är kärlek är kärlek. Och förmodligen kommer det bli en typisk bästkust-sommardag: blåsigt och lite sol och lite regn och sedan lite mer sol.

Min fina Pride-brosch!!Nästa vecka är det sista veckan innan ledighet för mig. Yaay.

2 kommentarer:

  1. Hoppas Pride festivalen blir riktigt lyckad och ni får fint väder!
    Ha det bäst!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Den fina våffelbroschen ;-) Vi har oxå varit på skolavslutning, men jag har ingen koppling till den egentligen. Jag är ju inte så mycket för traditioner och mina egna skolavslutningar slutade jag gå på när jag började högstadiet, för då började jag sommarjobba innan skolan var slut för terminen... I år var jag på avslutningen eftersom sonen gick ut nian, men mannen fick följa med sonen till klassrummet efteråt, medan dotter och jag gick hem. Det räckte ändå för att jag skulle vara helt utslagen hela helgen...

    SvaraRadera