Summa sidvisningar

2012-04-02

Att musikutmanas XII

Ännu en sen kväll. Har precis sagt god natt till B - hann hem för att smyga mig in i L:s rum och ge honom en godnattpuss innan han hunnit sjunka alltför djupt ner i sömnens onfamnande vatten. Huset är tyst. Bara varmluftsfläkten hörs lite svagt tillsammans med klockans tickande. Mörkret har för längesedan krupit in i vrårna. Jag ids dock inte tända. Känns som om huset vill vila lite i mörker i kväll.

Strax skall jag duscha innan jag går till sängs. För hur jag än vrider och vänder på det är jag trött. Jag tror att det är avsaknaden av motion som gör att det förvärras. Tröttheten. Det ämnar jag råda bot på så fort jag bara kan. För nu är jag tillräckligt slemfri. Ryggar lite inför hur mycket kondition jag faktiskt tappat. Men - allt har en början och man måste starta därifrån.

Ikväll bjuder jag på ännu en musikutmaning. Det blir nog bäst så. Denna som följer var inte heller den helt enkel, nämligen:En engelsk låt ni sjöng i mellanstadiet.


Hmmm. Svårt. Av diverse olika anledningar. Låt mig lista dem: 1) VI sjöng ingenting på mellanstadiet - VI hade inga vänner, så det var inget VI. Bara jag. 2) Även om jag förvisso sjöng en hel del i min ensamhet så är jag inte helt säker på att det var på engelska. Jag trodde ju naturligtvis det, men det kanske var väldigt hjälpligt fonetiskt LIKT bara. 3) I skolan sjöng vi inga ESC låtar - vi skulle sjunga "Leaving on a jetplane" MEN. Som sagt; jag sjöng ju en hel del ändå. Och förutom alla ungerska sånger, Carola och Herreys, The Pink's med mera så var det ju ESC som stod mitt hjärta närmast.

Denna låt sjöng i alla fall jag jämt och ständigt. Jag, och 9år, ger er:"Makin' your mind up" med Bucks Fizz för Storbritanien 1981:Ha en finfin tisdag i morgon!

7 kommentarer:

 1. Usch låter så tragiskt inga vänner, var det så ?
  Kram Mari

  SvaraRadera
  Svar
  1. *ler* Japp, så var det - finns ett tidigare inlägg kring det.. Men det var då. Och som någon sa: det som inte dödar, härdar.. Fast jag hade aldrig låtit B och L gå igenom det på samma vis. Kram

   Radera
 2. Du skriver så fint, så tänkvärt, ikväll med vemod, lite så man kan känna under sen kväll och man ska bege sig bak i tiden, till mellanstadiet. Rätt svår tid, då man befinner sig efter det barnsliga och före det tuffa, olika ben att stå på, beroende på vilka som finns runt om.....en balansgång....God natt!

  SvaraRadera
 3. Tycker så synd om "9 år" och önskar så att det inte ska få vara så för barn men tyvärr gör det ju det. Gjorde då och gör nu...

  En riktig Glad låt! Gillade/gillar den skarpt!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ledsamt med ensamheten. Kram! Annars så är kondition en färskvara...

  SvaraRadera
 5. Vad bra att det blev ett fint kalas! Hoppas du känner dig piggare snart, det är så jobbigt att vara trött... Kram

  SvaraRadera
 6. Bajs. Inga vänner alltså. Jag hade en kompis men i sjuan hittade hon en annan. Mycket underligt hur det kan kännas att inte ha någon att vara med. Ledsamt.

  Kramar till dig. =)

  SvaraRadera