Summa sidvisningar

2012-04-05

Att musikutmanas XIII

En torsdag. Utöver många andra torsdagar. *ler* Låt mig beskriva min känsla just nu. Bara för att jag vill dela med mig till er. Vill sprida lite av den ogreppbara friden jag känner. För ibland är det just så enkelt. Att man delar med sig av glädje för att skicka känslan vidare.

Det är helt rent i hela huset. Jag har dammsugit, torkat golv och lister, dammat, städat toorna. Fått upp lite påskris och två kycklingar. Tvätt korgen är tom. Strykkorgen likaså. Allt är diskat och undan plockat. Skafferiet är utrensat och städat. Det är renbäddat i alla sängar. Blommorna är vattnade. Stearinljusen tända.

Pojkarna är glada och nöjda med torsdagmyset: glass och maränger. Jag har inga handlingar kvar att sätta mig in i. Alla utvecklingssamtal är inbokade och alla prov rättade. Jag har nu gått på påsklov. Syster II är här och skall sova över. Bror kommer i morgon och skall sova över. På lördag skall vi alla ses över en påsklunch (på långfredagen fastar katoliker..) och sedan skall jag till Paris med finaste Å... Är det inte härligt, så säg??!! Mycket lycka - mycket ro och frid i själen.

Men så var det då dags för ESC-musikutmaningen:

Låten som spelades jämt på ditt högstadiedisco

Nej, inget högstadiedisco. Känner inte för det decenniumet i kväll. Jag vill bjuda på en annan låt, från 1996 då jag var 24 år. För denna spelades ALLTID. Och ofta. På alla pubar jag dansade på."Ooh, aah, just a little bit" med Gina G för Storbrittanien 1996:Ha en finfin torsdagskväll!!


6 kommentarer:

 1. Det låter jätte härligt. Jag är fortf skrutt,lite bakslag idag. Men mår psykiskt väldigt väl. Är i harmoni.
  Åhhh Paris.Jagvilloxå.Men unnar dej massor. Det vet du! Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, så skönt med den friden! Jag har så svårt att "tillåta" mig att känna så. Men när den kommer så är det ljuvligt.
  Låter som om du har en härlig Påsk framför dig! Mysigt! Här är det så oplanerat som det kan vara...
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Härligt med ett rent hem, jag har det oxå minus tvättkorgen. Den fylls raskt på... Underbart att få ut o resa, om en vecka är det min tur. Helt ofattbart.. Du till Paris o jag till Italien :D
  Ha en trevlig Påsk o en underbar resa o var rädd om dig.

  SvaraRadera
 4. Härligt,älskar när det är rent och nystädat :) Ha en härlig långfredag med dina grabbar kram Diana

  SvaraRadera
 5. Å DEN dängan. Ja den klarade jag inte av för mitt jävla ex tyckte den var bra =D

  Nä punkrocker... jag tycker hon sjunger surt, ha ha. Nej usch.

  SvaraRadera
 6. Jag tror att jag fortfarande inte kollade mello/ESC under den här perioden, men hon glittrar i alla fall! Vi åker till Paris på tisdagsförmiddag från Arlanda till Charles de gaulle och tillbaka från Paris vid söndagslunch, när åker du? Fast du flyger väl inte via Arlanda förstås...

  SvaraRadera