Summa sidvisningar

2013-02-28

Att begåvas


Jag begåvades igår. Mitt vardagsmoln fick en silverkant och världen försvann i en virvel av upplevelser. Ni vet sådär som det kan bli. När man upplever en fantastisk film, teaterföreställning eller konsert. När man blir liksom till bredden fylld av utomkroppsliga upplevelser. En upplevelse där man inte själv behöver delta. Säga några repliker. Vara kvick och rolig. Utan en upplevelse där man kan luta sig bekvämt tillrätta och bara ta emot.

Jag fick gå på genrepet av en fantastisk föreställning som skall ha nypremiär här i Falkenberg i morgon (fredag). ”Blodsbröder”, en musikal som spelats i över tjugo år i London. Med en fantastisk historia, fenomenal scennärvaro, otroligt vacker och ren sång, svepte skådespelarna med oss alla i publiken. Vi skrattade så vi grät, vi grät när tårarna brände bakom ögonlocken. Musikalen spelades hela hösten här i vår stad och blev en enorm succé. Slutsålt varje kväll. Så ensemblen bestämde att sätta upp föreställningen igen. De gånger de spelar här i vår stad nu är det, så när som på några ströplatser, helt slutsålt igen.(bild lånad från Google, sonnyenell.com)


Men. Ni som inte sett den kommer att få en liten chans till. De spelar nämligen på Lisebergsteatern i vår. April till maj. Tio föreställningar. Gå och se den!! Gör er själva den tjänsten! Unna era sinnen det.

Jag är fortfarande uppfylld av det! Sov gott ni andra!

4 kommentarer:

 1. Vilken upplevelse! Det är så underbart att få se och höra något som man helt kan bli uppslukad av. Tyvärr lite för långt bort för mig, suck.

  Sov gott!

  SvaraRadera
 2. Ååh ! Det där lät intressant.
  kramar i massor finaste du och ha en trevlig helg. / Jane

  SvaraRadera
 3. Mään vad härligt. Upplivande. =)

  SvaraRadera