Summa sidvisningar

2013-04-05

Att tacka


Du. Just du. Kom lite närmre. Sätt dig bekvämt. För denna gång, vill jag skriva direkt till dig. Jag vill tacka dig.

Jag är så innerligt tacksam för er tiotal som hittar hit till min blogg. Bara tanken på att det faktiskt finns människor som tar tid från sin stressade vardag för att klicka sig fram till min blogg och läsa, fyller mig med djupaste vördnad.

Jag hoppas att ni förstår hur mycket det faktiskt betyder. Hur glad det gör mig och hur otroligt förundrad jag är. Och ni, de handfull, som kommenterar! Jag bugar för er. Och tackar er från djupet av mitt hjärta. Era kommentarer betyder allt och det faktum att ni tar er tiden att skriva dem, gör att er gåva till mig känns ovärderlig.

Just för att ni är dem ni är vill jag dela en sak med er. En sak som känns fånigt och onödigt stor. Men en sak som jag inte dryftat med särskilt många: jag skall skicka in ett manus till olika förlag. Snart. Utan att ha en ANING om hur det kommer att emottas. Utan bara slänga mig ut i det okända sådär. Och vet ni? Det är ni som fått mig våga mig på detta. Så tack! Tack för att ni läser. Tack för att ni får mig att våga mig på något jag aldrig trott jag skulle våga.. Helt enkelt: tack!

Sov gott. 

9 kommentarer:

 1. Det är jag som ska tacka för alla fina ord du delar med dig av! Och stort lycka till med ditt manus, så himla coolt. Heja, heja!

  SvaraRadera
 2. Åh vad glad jag blir! Vad kul och spännande! Det kommer säkert att gå bra! Vad roligt att du vågade!

  Jag känner samma som du. Jag har ju också en handfull följare (några delar vi ju på) och jag älskar verkligen er alla. Jag låg och tänkte på det imorse faktiskt. När jag berättar saker för människor jag säger så är de alltid så negativa, typ ja men hur ska det där gå. Men bloggarna är alltid så trevliga och stöttande och får en att må bra.

  Grattis än en gång för att du vågade och lycka till!

  STOR KRAM!

  SvaraRadera
 3. Jaaaaaa, äntligen! Jag älskar att läsa din blogg, den är fylld av intressanta funderingar och till det skrivet med ett vackert språk på ett underfundigt sätt. Fantastiska Ergo, det förlag som skriver på för dig gör ett kap!

  SvaraRadera
 4. Jag läser Din blogg för Du för att jag tycker om att göra det, Du hittar alla möjliga vinklar och vrår på olika saker och ting.
  Du skriver poetiskt, tänkvärt och det är som att Din blogg berättar med sin egen röst till Mig, Hoppas Du en vacker dag får dina tankar o ord publicerade. Massor av kramar till bästa bloggerskan nere på Bästkusten. Mia

  SvaraRadera
 5. Tjingeling - är du tillbaka? det har jag missat och har Sökt för att hitta hit? Klart du vågar och det är säkert toppenbra, du är duktig på att skriva :) stor kram på dig fina Monika, detta är ditt avtryck ;-) (se min blogg idag)

  SvaraRadera
 6. Finaste du. Vad glad jag blir att du har gjort något av din talang.

  Tjing för ett av de första exen! Signerat förstås.

  Jag hoppas hoppas hoppas att någon nappar. Det MÅSTE ju bara ske. Jag är övertygad om att det är en pärla du har skrivit, vackert glänsande, lite ojämn så man ser att den är äkta.

  Lycka till! Kram  SvaraRadera
 7. Visst är det viktigt att bli läst och att få kommentarer. Om det inte vore det så kunde man lika gärna skriva för pappersdagboken. Sen hur många som läser spelar ingen roll.
  Du är otroligt begåvad och verbal vad det gäller det skrivna ordet. Vad spännande med en bok!
  Jag tror på dej här och ser med spänning fram emot att få ta del av det du skrivit.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Åh, ... önskar dig LYCKA TILL med manus och tror på succé!!! :)/Mormor

  SvaraRadera