Summa sidvisningar

2013-01-24

Att vägra-lista


Sitter under filten i soffan. Då mina ögon är trötta kisar jag mot ljuset från tv:n. Funderar lite över varför i all sin dar jag sitter här? Varför går jag inte och lägger mig? Det är dags. Faktiskt. Men så tar jag upp katalogen som ligger bredvid mig på sätet. H&M senaste. Och bara så där är jag piggare. Lite mycket piggare. Lite irriterad.

Det finns en hel del saker som gör mig irriterad på riktigt. Och sedan så finns då dessa saker som irriterar mig när jag är trött. Som jag normalt bara hade fnissat lite åt och sedan glömt. Men när jag är så här trött blir det som ett skavsår. Inte möjligt att låta bli att pilla på. I kväll irriterar mig vårens mode.

Inte för att jag kommer att handla. Det gör jag ju ytterst sällan. Jag tycker att kläder jag köpte förra hösten fortfarande är nya. Men ändå. I kväll tycker jag att det finns otroligt mycket fult i katalogen. Därav följer här vårmodets VÄGRA-lista. Varsågoda:

1.  Blommiga byxor!!! Men herre jösses!!! Ärligt talat? Blommiga? BYXOR?
2.  Ballerinaskor!!! FORTFARANDE???? Varför det??? ALDRIG platta skor!!!
3.  Blus med volang nertill. Midjelång. Ärmlös. Med blommtryck… Men snälla, vem vill markera sin höft? Men en volang?? Öhhhh, nej tack!
4.  En STOR handväska. Där ALLT rasar rätt ner i botten på den enorma väskan. Otroligt klädsamt. Eller inte.
5.  Byxor med drapering kring höfterna (?!!) OCH låg midja.. Gapskrattar. Tror inte det.

Japp. Det här är alltså min vägra-shoppa-lista. En kväll som denna.

Sov gott.

11 kommentarer:

 1. Har inte fått katalogen men förstår på din beskrivning att det inte är snyggt.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Håller med om allt. Fast jag kan ha platta skor. Dock inte ballerina, jag fattar inte hur man går i dem. Får kramp i tårna.

  SvaraRadera
 3. Håller med dig om allt i din vägra lista, jag ville spy rakt ut när jag såg vad som fanns i katalogen.
  H&M har verkligen floppat med att leverera snyggt vårmode i år.
  Tur det finns andra klädaffärer till oss fashionistas ;)

  SvaraRadera
 4. Men ett par snygga svarta ballerina är ju ett måste i skogarderoben. Nu finns det ju olika modeller på balleria men det såklart, dem är ju alltid platta.
  Blommiga byxor, kan absolut tänka mig. Det är ju samma där, det finns blommig och så finns det blommiga.
  Det andra säger jag också nej tack till. Det är väl ändå en himla tur att vi alla är olika :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ballerinas är enda fotbeklädnaden som funkar på dasngolvet, i öv håller jag med till 110% även om jag inte sett katalogen.
  Ha en bra dag!!

  SvaraRadera
 6. Ballerinaskor är omöjliga och volang vägrar jag rakt över.

  SvaraRadera
 7. Håller med Kakaobönan, ett par ballerina är ett msåte, eller två: svarta och mörkblå! Sen finns det som sagt blommigt och blommigt. Ett par blommiga jeans med en snygg vit blus/tunika eller storskjorta kan jag absolut tänka mig! Det andra dissar jag även om 15-åringen är fin i toppar med volang i midjan! Kram

  SvaraRadera
 8. Jag älskar blommiga byxor! Och randiga. Och med abstrakta mönster. Bara det är fräscha färger. Höll på att köpa ett par i helgen med olika sorters blå blommor på vit botten. Har dock inte sett H&Ms. Ballerinaskor kan jag inte ha, mina fötter är för smala. Volang i midjan? Då måste man vara bra smal.

  Vi tycker olika. Och tur är väl det.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Hahaha, jag vägrar gärna med dig! Men byxorna får gärna vara färgglada och med mönster, men kanske inte blommor för mig...

  SvaraRadera
 10. Sv: ja det tål att tänkas på. Jag tänker att det hörde till en annan tid, då du verkligen var ditt jobb. Tittar man på gravstenar i Sverige står ofta en titel. Identiteten fanns i yrket. Där lärare och präster hade en särställd roll. Sedan har samhället förändrats men vissa yrken har inte hängt med.

  Kläderna du beskriver låter helt hemska!!

  SvaraRadera
 11. Hahaha!
  Jag håller med dig. Kläderna du skriver om finns det ju inte en sportkeps att jag skulle sätta på mig.
  Kramar i massor finaste du / Jane

  SvaraRadera