Summa sidvisningar

2012-03-16

Att befinna sig i Status Quo

I min feberheta hjärna kan man applicera just Status Quo på min nuvarande situation. Trots att det kanske inte alls är så. Att det går menar jag.för just nu ha jag inte mycket aning om någonting. Mer än att min sängmadrass gör ont mot min kropp. Och att det är väldigt mycket ljud överallt. Som hamrar i min hjärna.

Jag är en sådan som ALDRIG blir sjuk. Någonsin. I höstas hade jag förvisso två sjukdagar - efter min operation av de nedre regionerna - men innan dess kan man gå år bakåt för att hitta en sådan anteckning. Nu var jag tvungen att ta en karensdag. Med nästan 39 i feber kan man inte jobba helt enkelt. Suck.

Det stör mig, där jag ligger. För inga sjukvikarier sätts in. Och många kollegor är också sjuka. Så de som blir kvar får jobba 300 % - utan ersättning. För eleverna kan man ju inte skicka hem. Det känns helt enkelt inte ett dugg bra. Alls.

Jag ligger i sovrummet på nedre våningen. Soffans tyg gjorde alltför ont. Skriver på min iPad. Då slipper jag känna tangenternas tryck mot mina fingertoppar. Det gör ont av ljuset från skärmen, men jag har tröttnat på att bara ligga ner och gny. Tröttnat på att umgås med mig själv. Slarva bort en så vacker fredagskväll sådär. Usch!

Nu skall jag försöka mig på en sittande ställning. Surfa in till er, runt på Fb och läsa lite mail. Om jag orkar. Annars så kanske jag bara fortsätter gny - och tycka synd om mig själv...

Ha en underbar fredagskväll!

6 kommentarer:

 1. Ja nu är det synd om dig. Å du kan ju inte rå för att du är sjuk...låt de på jobbet sköta det hela..det ordnar sig! Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig! Inte alls speciellt "soffmysigt" när allt gör ont. Så typiskt feber. Och att ha den där gnagande "samvetes"-känslan för jobbet, känner jag igen.
  Hoppas du kan känna liiiite myskänsla och att sjukan ger sig.
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Din lilla stackare :) Skickar över massor av krya på dig kramar, här har vi haft sjukstuga hela veckan...Hoppas d får en mysig kväll under filten:)/Diana

  SvaraRadera
 4. Men det ÄR ju synd om dej, det är vidrigt att ha så där mkt feber.
  Hur man än ligger så är allting bara hemskt.
  Hoppas någon servar dej med kall läsk, hett te eller vad du nu kan få i dej. Kramar å sympatier i massor gumman min.

  SvaraRadera
 5. Fy fan. Det är hemskt att vara sjuk. Jag kan bara säga krya på dig och försök sova...
  Tack för att du hittar mig. =)

  SvaraRadera
 6. Nämen usch! Krya på dig!

  Kram

  SvaraRadera