Summa sidvisningar

2012-03-28

Att musikutmanas VIII

Så sitter man här - benen bekvämt upplagda på divanen, med en kopp kaffe i en mugg. Laptopen i knät. Dammsugit och torkat golv i hela huset, tvättat två maskiner, diskat, lagat mat, storhandlat. Allt efter jobbet. Känner mig faktiskt lite väl tillfreds. Lite nöjd sådär. Alldeles strax är det dags för B och L att lägga sig. Och sedan skall jag städa toorna, läsa lite handlingar och förbereda inför morgondagens kvällsföreläsning som jag skall hålla i. Men. Det är två saker som skall göras innan: dels ett blogginlägg, dels är det förberedelserna inför L:s 8-årsdag i morgon!!!!! *ler* Gissa om lilleman har fjärilar i magen?

Så. Alltså. Ett blogginlägg. Nästa del av musikutmaningen:

Låt du förknippar med gymnastiklektionerna

Voìla - jag ger er följande. Inte för att den spelades på någon gymnastiklektion. Nej. När denna kom var jag inte ens skolmyndig. Utan det är mera för att den förmedlar känslan jag hade INFÖR dessa lektioner. Jag avskydde dem. Heligt och fullt. Vi hade en lärare bördig från Österrike. En elitgymnast därifrån. Som talade med en kraftig tüsk brütning. Han var alldeles säkert en fantastisk gymnast - men han och jag kom aldrig överrens. Någonsin. Jag kämpade mig till en trea i betyg. Men jag betalade med blod, svett och tårar. Och framför allt förödmjukelse. Så, här har ni:

"Dschinghis Khan" med Dschinghis Khan för (Väst)Tyskland 1979:


Ber om ursäkt för det långa introt. Ha en underbar kväll!

5 kommentarer:

 1. Jag fattar inte vilken energi du har. Det där är väl vad jag gör på en vecka... om jag är frisk. Idag har jag gjort pommes i ugnen å käkat färdig grillad kyckling, vallat hunden lite kort. Nothing mer.
  Grattis till lillkillen i förväg.
  På födelsedagen å för att han har den morsan han har. Tur där i livets tombola. Kram

  SvaraRadera
 2. Haha, den där väcker underbara, roliga minnen...:) kram fina du/Diana

  SvaraRadera
 3. Måste vara rätt svårt att få ett bra betyg av en f.d. elitgymnast. Det är nog ett sådant läge där man får vara glad ATT man får ett betyg.

  SvaraRadera
 4. å fy fan. Vilken lärare!! Och jag håller med Asta, duktigt att fixa med handling, matlagningm tvätt och städ. Efter stallet är jag död. Men det var bara några dagar sen jag var som en uppskruvad virvelvind.

  Grattis till grabben =D

  SvaraRadera
 5. Oj vad du hinner med. Jisses. Jag har knappt varit vaken på en hel dag.
  Hoppas födesledagen blir bra!

  SvaraRadera