Summa sidvisningar

2012-07-13

Att stiga in

I kväll bjuder jag in er. Till Ergo Sum. För Blondie undrade lite om min vardag. Om Ergos vanliga gråstensdagar. Låt mig för en gångs skull uttrycka mig lite i bilder. Med förhoppningen om att detta kommer att fungera. För det är ju aldrig säkert. Bilder på bloggar alltså.


Först bjuds ni in till mig. Och får en liten skymt av B och L - mina älskade pojkar. Sedan följer ett myller av foton på vårt hem. Och vad har då en sådan ledig person som jag hittat på en vanlig, blåsregnig dag? Jo:  • Klev mödosamt upp ur sängen strax innan 10. Dödstrött. Då hade B och L varit vakna i en timme och roat sig själva med lite spel. Slängde på mig haremsbyxor och linne och så gjorde killarna och jag frukost/lunch/brunch. Satt och läste tidningen. Pratade om dagens planer och fnissade åt serierna i tidningen. Läste av mina olika mailboxar. Svarade på några mail. Kollade av om jag fått någon fråga på Frågepanelen (jag är vårt partis ansvarige att svara på frågor allmänheten kan ställa på den offentliga panelen).

 • Plockade undan frukost/lunch/brunch. Torkade av bänkar i köket. Fyllde diskmaskinen och startade den. Gick upp, bäddade alla sängar, borstade tänder och klädde på mig. Förberedde killarnas "riktiga" lunch som de själva skulle tillaga då jag snart skulle iväg. Skjutsade L till kompis.

 • Mina föräldrar dök upp. Skulle köra dem till flygplatsen 80 min/en väg. Trafikstockningar på vägen, olyckor (tre!!). Hjälpte dem att checka in. Körde hem.

 • Tömde diskmaskin, vek tvätt, startade ny tvätt, hängde tvätt, lagade middag. Diskade, plockade undan. Dammsög överallt. Vattnade blommor. Åkte för att helghandla.

 • B till kompis för övernattning. Körde hem mammas och pappas bil till deras garage. Pratade i telefon. Kvällsmys med L. 

 • Nu är det bloggskrivning. Sedan lite träning och dusch. THE END

Intressant? Njaaaa... Sådär va'? Men så här var det. Nu får ni ha en god natt! Och håll till godo med fotona!
11 kommentarer:

 1. Haha, kul att veta att du har lika spännande vardag som jag :D
  Så fint du har det, gillade verkl ditt röda kakel !!!
  Vad är det för en röd liten figur?? Lampa??
  Ha det gott , kram.
  Sv: Nja, sådär, men det går.... Börjar kännas tungt inför födelsedagen. Att han inte är med...

  SvaraRadera
 2. Ser tydliga tecken på ett rörligt och kreativt sinne i inredningen. Eller flera. Jättekul! Ska härma dig vid tillfälle.

  SvaraRadera
 3. Jättekul att få titta in till dig. =) Jag säger som Åsa att jag får härma dig nån gång. ;D

  SvaraRadera
 4. Så trevligt det var att titta in hos dig.
  Tack snälla du.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Kul att få se mer av dig! Fint ni har och dagen låter ungefär som vi alla har det: Mat, disk, tvätt..haha! Ha et gott, kram

  SvaraRadera
 6. Hej på dig ..alltid kul när du kommer på besök jag är dålig på att komma ihåg att du är på denna portal men så fort du kommer vill jag komma tillbaka till dig o se hur du har det :) så fina bilder du bjuder på jag älskar bilder det säger så mkt :) här är trist väder idag hoppas du har det bättre finaste Monica o jag önskar dig en härlig lördag kram kram

  SvaraRadera
 7. Michaela Davidsson14 juli 2012 kl. 12:42

  Hej! Hoppas allt är bra med dig? Såg dig i HN, väldigt läsvärd artikel, och vilka fina bilder :) Grattis i förskott på 40-årsdagen förresten! Blir alltid lika inspirerad när jag går in och läser din blogg, saknar lektionerna i skolan där man fick äran att ha dig som lärare!
  Kram Micha :)

  SvaraRadera
 8. Oj så fina bilder... Va kul att få titta in till dig...
  Ha en jättefin dag.
  Kram
  Viveka

  SvaraRadera
 9. Många fina bilder, du verkar ha ett personligt och vackert hem!

  SvaraRadera
 10. Effektiviteten själv... till och med på semestern. VILA människa!
  Å ditt hem är fantastiskt mysigt och hemtrevligt på alla vis. Kram

  SvaraRadera