Summa sidvisningar

2016-01-31

Att dela ut dagsedlar

Så. Så börjar alltid mina nödgade inlägg – de som liksom tvingas fram och egentligen inte skall skrivas. I alla fall börjar de så inom mig, där de böljar fram och tillbaka under vardagens sysslor. Så. Som om jag därmed skall yttra en sanning och en gång för alla fastställa vad det är som gäller. Så. Så här är det. Saken är ju bara den att det aldrig är ”så”. Det är alltid ”så” för mig. Och inte alls nödvändigtvis för andra. Men nu är detta min blogg. Mina tankar. Och än så länge är ordet fritt. Än så länge.

Så. Jag ber er, sluta läsa här om ni inte är intresserade av min sanning. Om ni redan har en klar uppfattning och inte vill äventyra den. Då skall ni inte läsa vidare. Ty det jag tänker skriva i dag är varken pk eller ok och jag kommer att få en mängd mail som osar av vedergällningens hämnd. Och jag tänker inte besvara ett enda av dem. Jag tänker överhuvudtaget inte gå i polemik – överhuvudtaget. Så.

Jag är så trött och frustrerad och rädd att mina ord och meningar snubblar över varandra. Jag skriver så tangenterna glöder, livrädd för att om jag stannar upp och funderar kring en formulering eller två, så kommer inget bli skrivet. För jag tillhör den typen av människa som faktiskt funderar över vilket avtryck jag gör i andra människors sinnen, den typen av människa som inte bara kastar ur mig en massa dynga utan att någonstans har funderat kring hur jag egentligen formulerar mig. Men börjar jag fundera i kväll, kommer jag att sluta skriva. För jag kommer förmodligen att uttrycka mig galet och vansinnigt.

Jag är hjärtinnerligt trött på att alltid vara den som tar ansvar för vår demokrati. Som en liten upplysning till er alla i vårt demokratiska land, så har vi det så pass bra som vi har det PÅ GRUND av den demokratin vi har. Vi har det på grund av det under drygt hundra år funnits politiker – folkvalda – som valt att hjälpa till och ta ett ansvar för att bygga upp vårt land. Inget har kommit gratis, ingenting har ”blivit oss givet”!! Någonsin. Denna demokrati har kostat oss en hel del kompromisser, men i det långa hela har vi lyckats ro en hel del saker i land. Varför i hela djävla friden vill ni kasta bort allt detta??

Varför i helvete lyssnar ni till/tror på ett parti som tydligt gått ut med att hånfullt påpeka att ”NÄR vi tar makten kommer detta inte vara tillåtet”. Vet ni inte hur dylika despotiska idéer – från yttersta vänstern till yttersta högern – har krossat minsta uns av demokrati i de riken, länder, världar de givits utrymme?? Inte i ett enda fall har det lyckats. Man har till sist till och med givit sig på sina egna; de som borde vara ”renast i tanken, mest ariska, mest röda, mest vadfansomhelst” I ett sådant samhälle går ingen säker. Men det är ju bra att det är dit ni vill. För historien upprepar sig ju inte?! Eller hur? Eller va’?

Jag lever i ett sekulariserat land där det är tillåtet att tro på vad man vill. Underbart! Men bara för att landet är sekulariserat innebär det inte att landets lagar inte skall följas. En idiot är en idiot är en idiot. Oavsett etnicitet, längd, skostorlek, frisyr eller vad fan som helst. Ja, vissa asylsökande/nysvenskar/migranter utnyttjar våra system. Sant. Precis som storsvenskar också gör det. Både hemma i Sverige och i andra länder. För en idiot är en idiot som är en idiot. Och är lagarna fel – viket de faktiskt kan vara ibland – så har vi en DEMOKRATISK process som kan ändra den. Men då behöver du engagera dig!!! Res dig ur soffjäveln och gör något åt det. Engagera dig i ett politiskt parti. Starta för helvete ett nytt parti om inget av de som finns passar!!! Men gå inte ut och skapa idiotiska ”medborgargarden” – det är en förbannad ursäkt till att bete sig som ett svin. Stå för vad det är du är!!

Och ja – en man som attackerar en kvinna, som tränger in en flicka i ett hörn i ett badhus och så vidare, är en skam för sitt kön. Det är en svag individ som naturligtvis skall straffas. Mina två pojkar och min man skulle aldrig i livet bete sig så – någonsin. De är rasande över varje man som beter sig så. Men vet du vad? Jag har många gånger blivit fruktansvärt illa behandlad av Sven Svensson i övremedelåldern också. Och vad jag minns hade de idioterna ett kors hängandes kring halsen. Så gör det inte till en förbannad ”rasfråga”.

Och du – du som precis kommit hit under de senaste åren. Beter du dig som en idiot: SKÄRP DIG!!! Vad menar du med att ta dig hela vägen hit för att sedan spotta på de värderingarna som faktiskt gör att du är välkommen hit!??? Det är inte ok, på något vis, att utnyttja vårt system. Det har jag arbetat hårt för. Du behöver verkligen inte tacka mig – men spotta inte på mitt arbete och skäm inte ut de andra som tagit sig hit ifrån samma ställe som du. Du är en skam för ditt namn. Och till dig som ber om ursäkt för vad din före detta landsman gör, du behöver inte be om ursäkt, jag hinner inte heller be om ursäkt för alla idiotiska saker mina ”landsmän” begår i mitt namn.


Så. En bunt med dagsedlar. För jag är trött på människan. Och trött på att jag bryr mig. För enligt hot ifrån ”dem som kommer att ta makten 2018” kommer jag ändå inte leva särskilt länge till.

3 kommentarer:

  1. Jag hoppas du polisanmäler hoten?!
    I övrigt säger jag Amen syster.
    Stor stor kram A

    SvaraRadera
  2. Heja dig, jag skriver under på allt!

    SvaraRadera