Summa sidvisningar

2013-08-13

Att bläddra bland foton


Ett leende, ett skratt och en ful min. En bortglömd finkavaj med breda slag och en massa rasslande, tunna silverarmband. Glada ansikten och sång. En fest, en jul, en klassresa. Minnen. Fångade ögonblick.

Första utlandsresan, älskade, fjärran vänner. Palmer och stränder. Sommarjobb och den första bilen. Första pojkvännen hemma på middag. Glada syskon i blöjor; med syntsvansar och luggar; med punkfrisyrer. Någons första cigg.

Andra jular, nyår. Med gravidmage, med bebisar. Hemska frisyrer, vackra brunbrända ben. Den gamla lägenheten. Den nästan lika gamla lägenheten. Tentaångest. Gasquer och sittningar, bröllopsfester oh begravningar.

Att bläddra bland foton. Återuppleva ögonblick, känna dofterna och stämningen. Undra och förundras. Var det så det var då? Hur kunde jag se ut så? Var vi verkligen så många i mitt lilla rum? Detta är att fånga dagen. På mitt sätt. I efterhand. 

4 kommentarer:

 1. Mkt bra sätt. Tycker om att kolla på foton...kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, foton kan ge många minnen.. :)
  Älskar foton, att bevara framförallt barnens minnen när de blir äldre.
  Ha en bra dag !!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är så kul! Och vemodigt också. Men mest blir man överraskad av alla konstiga kläder man haft på sig :-O

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det kul att titta på gamla bilder!
  Sv; det är verkligen lyxigt att kunna ta dem på resor. På något konstigt sätt ramlar det in pengar vid rätt tillfälle. Denna gång pga att jag inte får ta ut alla semesterdagar jag har kvar från förra årets sjukskrivning, och måste få ut en stor del av dem i pengar i stället...det blev det en Londonresa av :-)

  SvaraRadera