Summa sidvisningar

2012-07-11

Att jubilera 1 år som Ergo Sum

För exakt ett år sedan tog jag ett väldigt konstigt beslut. Bara sådär. Utan någon egentlig betänketid. Mest därför att jag aldrig tidigare ens närmat mig konceptet. Att blogga. Trots att jag är relativt uppkopplad och van vid datorer, läste jag inga bloggar. Alls och någonsin.

Men så. En kväll. Hamnade jag inne på Ameliabloggen. Och läste. Och så ordnade jag ett konto där. Och skrev ett första inlägg. Som Ergo Sum. ”Därför är jag”. Det ämnade jag visa för de som orkade läsa. Varför jag är alltså. Alla mina texter. Delar av mig. Jag var övertygad om att det inte skulle vara särskilt långvarigt. Gör mig nämligen bäst i tal. Har alltid varit kvick med ord – muntligt.

Men så gick ett år. Och nästan dagligen har det blivit ett inlägg. Ibland två. Skiftande kvalité. Olika ämnen. Och här är vi nu. Ett år senare. Trumvirvlar och pukor. Eller bara ett stillsamt ”tjohoo”. Nu tänkte jag höra med de som kikar in här. Finns det något ni önskar att jag skriver om? Något inlägg som ni läst och skulle vilja läsa igen? Från Ameliabloggen?

Annars är det som det är och det blir som det blir. Som alltid. Ta hand om er!


8 kommentarer:

 1. Jag har bloggat i 3 år i augusti. Ofattbart vad tiden går...
  Skulle gärna läsa mer om din vardag..
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Inte klokt vad tiden går fort när man bloggar! =) Har ju "bara" följt dig i något halvår, men tittar in hos dig nästan varje dag! Grattis till ettårsfirandet! Kram

  SvaraRadera
 3. Morgon. Jag är en rätt nybliven läsare men jag har fastnat ordentligt för dig och dina texter. Jag blir eftertänksam, förundrad och imponerad över hur du får fram orden så fint varje gång jag läser. Här stannar jag så länge som du fortsätter att skriva :)

  SvaraRadera
 4. Trumvirvlar och pukor absolut! Är så glad att du tog det där beslutet för ett år sedan. Stort Grattis på 1-års dagen!

  Om du är så här bra på skrivande text och du säger själv att du är en talande människa så undrar jag HUR bra du är på det...?!

  Fortsätt på i samma goda anda!

  Kramar Pia

  SvaraRadera
 5. Det var väl en himla tur att du hittade Amelia. Och sedan blogspot :-)

  SvaraRadera
 6. Säger som Åsa, vilken HIMLA tur! Å tänk att det bara är ett år sedan, det känns som mkt längre! Jag skulle vilja läsa mer om dina tankar kring integration, svenskt-osvenskt, kulturmöten-kulturkrockar utifrån att du är andra generationens invandrare och står med åtminstone en tå i en annan kultur. Kram

  SvaraRadera
 7. Fortsätt skriva som du gör du. Ja det var en slump att jag började just på Amelia jag med. Var på blogger till en början men kände inga. Det är ju lättare att lära känna folk på en bloggportal. Synd att de skulle sabba allt på Amelia bara. Jag läste heller inga bloggar innan jag började blogga. Kram på dig o grattis på din ettårsdag!

  SvaraRadera
 8. Tycker om din blogg som den är och att det blir som det blir....fortsätt så! Kram

  SvaraRadera