Summa sidvisningar

2012-07-06

Att resignera


Jodå – det kan man göra – utan att det handlar om något stort. Något livsviktigt. För det får jag nog lov att göra idag. Resignera. I min lilla i-landsbubbla. Utan egentliga bekymmer. I alla fall inga som jag har lust att dryfta. Förlåt? Jaha, jag skall kanske komma till saken.

Jo. Jag har haft en hel eftermiddag – en hel eftermiddag – att spankulera omkring i vår lilla småstad. Kunna vandra in och ut i alla affärerna. Ensam. Utan B och L som suckar lite diskret. Eller inte diskret. Kunna titta på kläder, skor och allt däremellan. Med lite pengar i plånboken dessutom. Men. Inte ens det inbjudande shoppingvädret, molnigt och blåsigt, kunde hjälpa mig.

Därmed är det ett faktum. Jag kan inte shoppa. Vet inte hur man gör. Har ingen inspiration. Alls. Drog i en mängd toppar. Byxor. Provade rea. Nyinkommet höstmode. Tittade på skor. Men. Det fungerade inte alls. Tyckte inget var snyggt. På mig. Säkert jätteläckert på andra. Så jag vandrade hemåt igen med ogjort uppdrag.

Till min glesa garderob, där jag faktiskt fått rensa ut en ”massa” kläder som fått fläckar/blivit för urtvättade/noppiga/sönder. Så nu hänger där ett tiotal plagg. Och jag skall ut på lokal i kväll. Visfestival. Visa mig bland folk. Usch.

Nåja – dagens i-landsproblem de luxe. Over and out!

6 kommentarer:

 1. Jag kan hjälpa dej. Jag är lite av en expertpå området. I att valla visa kort och fylla kassar.
  Any time honey.

  SvaraRadera
 2. Ja du. Det är inte alltid lätt. Tycker det beror lite på humöret om nåt blir shoppat eller ej.Jag har skcikat efter från HM-rea till mig och Pyret. Fick en hel hög med kläder för en tusenlapp. Bra också för man kan prova i lugn o ro o bara skicka tillbaka om det inte passar...

  SvaraRadera
 3. Vilken kontrast till Frejas blogginlägg *ler* alla är vi olika, jag shoppar gärna ;-) fast det blir mycket till Elliot skall erkännas... just nu har jag varit tvungen att Vintageshoppa till min brors Bröllop nästa v som skall vara 20-tal - inte så lätt. stor kram

  SvaraRadera
 4. Ibland är man ju i något sorts mellanläge då man inte riktigt vet vem man är klädmässigt. Och vissa tider i livet vet man precis. När jag jobbade som gymintruktör och lärare på gymnasium med hälsoinriktning - ständigt i träningskläder. Som nybliven mamma - ständigt bekvämt och lätt att ta bort fläckar på. Just nu tycker jag att det är lätt ett tag igen. Vi får se när nästa svåra klädperiod kommer.

  SvaraRadera
 5. Hoppas du hittar något bland de plagg du har. Du har ingen kompis du kan ta med som kan ge dig lite inspiration. Ibland hjälper det.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hahaha, tänk att du skrev det här när jag lade ut mitt shoppingextravaganzainlägg... Men jag HATAR att shoppa kläder i vanliga fall, tråkigt att gå i klädaffärer, tråkigt att prova, hittar aldrig nått jag tycker om. Min garderob består av miljoner svarta leggings, färgglada reainköpta tunikor och ett antal koftor till det. Inget är matchat, allt är köpt för att det har färg och var på rea och var tillräckligt stora....

  SvaraRadera