Summa sidvisningar

2012-05-08

Att musikutmanas XXVII


En tröttsluthuvudvärkskväll. En lång dag. Kall dag. Med isande vindar. Mycket politik. Bra beslut. Beslut att fundera över. Vidare planering av festen. Telefonsamtal. Sms. Ännu mera möten. Skjutsa hit. Skjutsa dit. Skynda hit. Skynda dit. Klockan är nu snart halv tio. NU har jag satt mig ner. En liten stund. För jag är långt ifrån färdig med mina plikter och måsten.

Men. Jag har mina fina killar. Mycket kärlek och gos. Och. Det ÄR vår. Oavsett om jag fryser. Och är kall. Så egentligen är allt bra. Och jag har inget att beklaga mig över. Alls. Idag har jag dock fått ta ett beslut: jag måste sluta dubbelblogga. Därför deklarerar jag härmed att jag inte ämnar uppdatera min blogg på Ameliaportalen mera. Jag kommer att kika in – för att kunna följa dem jag följt. Men OM någon vill läsa mina abstrakta irrfärder, får man göra det på ergosummb.blogspot.se. Varmt välkomna i så fall dit.

Nog om det. Ikväll är det en utmaning som kräver en hel del fingertoppskänsla. En hel del takt och ton. Smärtsamt medveten om en blogginnas enorma förlust, känns denna kvälls utmaning lite.. fånig.. Därför ber jag om ursäkt. Men utmaningen lyder: Låt du vill ska spelas på din begravning.

Nu är det så att jag redan planerat min begravning. Skrivit i ”Det vita arkivet”. För jag vill inte att min bortgång lämnar mina anhöriga i svåra och jobbiga beslut. Beslut de kanske inte orkar ta. Just då och där. Därför har jag gjort det. Och muntligt förmedlat detta till min familj också. Omutifallatt. För man kan aldrig vara säker. Alls.

Så. Det finns faktisk EN ESC-låt som jag skulle kunna tänka mig att spela på min urnnedsättning, nämligen denna:

”Love in rewind” med Dino Merlin för Bosnien Hercegovina 2011 – underbar.
Därmed min goda läsare från Ameliabloggen – vi ses! Ni vet var jag finns! Och till alla: sov gott!

10 kommentarer:

 1. Trodde du skulle sluta här... *puh*..
  Ha en skön kväll !!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag är ju skitdålig på att läsa bloggar över huvud taget nu för tiden. Men jag tror absolut att det är rätt beslut att blogga där man känner för. På min begravning ska de sjunga Amazing Grace. Det har jag bestämt sedan länge. Annars ska jag spöka. Kram /N

  SvaraRadera
 3. Ja det är bra.Lämna skitportalen bara. Dina läsare lärfölja dej till vägs ände iaf.
  Vita arkivet.Hmmm. Det känns både bra å läskigt.
  Vi vet alla att vi ska dö, men åtminstone jag skjuter på tanken till "sen."
  Det viktigaste för mej är att få med mej Märtas aska. Varför vet jag inte, men det ÄR det. Det vet min familj om.
  Å så skall "kom ihåg mej då" och "Blott en dag" med Winnerbäck spelas.
  Resten kan de få göra som de vill med.
  Kram Asta

  SvaraRadera
 4. Usch, vill inte ens tänka på begravningar, förtränger sånt! Speciellt när det var så nära förra veckan...men ena brodern har koll på vad mamma vill! Hon är fortfarande förlamad på vänstra sidan och väldigt medtagen, men hon lever.Tack för din fina omtanke Monika.Och du tur att vi har våra killar! kramar i massor Diana

  SvaraRadera
 5. Har inte mycket energi över eftersom jag stapplar fram i blåsten själv. Men jag skickar det lilla överflöd jag har till dig! Kram

  SvaraRadera
 6. Godmorgon!
  Jag har med planerat men inte fått ner allt på papper än,på min begravning ska det spelas: Show must go on med Queen.
  Ha en bra dag hela dagen.

  SvaraRadera
 7. Det är lite för jobbigt att dubbelblogga. Inte att skriva, kanske för det är bara att kopiera över. Men att komma ihåg att titta in och följa upp kommentarer och sådan är ganska mycket jobb.

  Min begravning ska vara så kort det går, kanske med ett extremsorgligt musikstycke i mitten så alla får gråta ur sig. Sedan riktigt gott fika efteråt. Med mycket choklad. För tröst.

  SvaraRadera
 8. Det borde man kanske göra för att underlätta för de anhöriga.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Tur du är kvar här ........ då ....! Skulle sakna dina ord annars!

  Jag har också fyllt i "Vita arkivet" - en viktig sak tycker jag - omtanke om dem som kommer efter ... liksom ...

  Ha en lugn och bra kväll!/Mormor

  SvaraRadera
 10. Ja det blir för jobbigt att dubbelblogga och Amelia tycker jag de har pajat totalt. Man hittar ju inget längre....

  Vad mkt du har gjort idag. Var rädd om dig! Kram

  SvaraRadera