Summa sidvisningar

2012-05-01

Att musikutmanas XXV


Valborgmäss – oafton – sistaapril. Kalla det hur det behagas. Faktiskt. För namnet i sig säger inte så mycket om helgens innehåll. För mig har det alltid inneburit fest. Andra dricker och spyr. Och efter brasspanandet kör jag hem mina onyktra kompisar. Under tonåren vill säga. Men så kröp det in en annan dimension också. Demonstration den 1:a. Dagen efter. Ännu mera tur att man var nykter kvällen innan. För blåsorkestern kunde ta i. Och med ett huvud utan baksmälla kunde man njuta av tonerna. Detta var vårens inträde för mig. Mitt insjungande av densamma.

Hur som helst. Valborg innebar fest. Därmed en massa dans också. Alltid. Och vi tyckte om att dansa. Min kompis och jag. Hade vi fortfarande varit ute lika mycket så finns det en ESC-låt som vi säkert hade ägt dansgolvet med. En massa girlpower – det gillade vi. D och jag.

Kvällens ESC-utmaning: En låt du och dina vänner har kul till. Jag ignorerar pluralet i det här fallet och presenterar låten jag och D skulle haft kul till:

”Everyway that I can” med Sertab Erener för Turkiet 2003Ha en fantastisk lillördag i morgon!

3 kommentarer:

  1. Demonstrera borde man gjort men det blev det inge av.....och onykter blev man som tur var inte heller.

    SvaraRadera
  2. Det var jobb för mig som gällde å många herrans år sen det festades en kvällen. Ha en skön kväll !!

    SvaraRadera
  3. Den här låten är ju helt fantastiskt härlig! Vilken energi den ger! Visserligen har väl Turkiet varit med rätt länge i tävlingen, men jag har så svårt för det här gnället att de nya länderna "bara röstar på varandra" och att ESC borde delas upp i två grupper, öst och väst. Jag ÄLSKAR de nya ländernas totala orespekt för schlagertraditioner och de friska vindar blandat med etniska för mig okända hemlandstoner som de ofta för med sig. Det är fantastiskt!

    SvaraRadera