Summa sidvisningar

2014-09-28

Att höstdagjämna

Jodå – nu har vi gått in i den mörka tiden. Den mörka tiden på året. Och vi har precis haft helg. Visst är det ett par skälvande timmar kvar innan en ny vecka tar vid men det som inte gjorts innan i helgen, hinns inte med nu. En snabb dusch och ett par rader i bloggen, sedan är det natt.
Vi har haft helg. Och besök från Göteborg. Av en Syster I. Och vi har ätit gott. Tittat på film. Och umgåtts. En bra ersättning för uteblivet Bokmässebesök. Men nästa år – DÅ skall jag dit. Dofta böcker, känna böcker och umgås böcker. Så det så!
Men nu tände vi en mängd stearinljus istället. Och jag var ute och joggade i underbart höstväder. Jag hann också med att bleka tillbaka mitt bleka hår. Som jag färgade mörkt för en vecka sedan. Det gick sådär. Både med det mörka och med blekningen tillbaka. Min fåfänga har straffat sig då mitt hår numera smulas sönder. Nåväl. Det är värdsligt.
Då har jag en liten undran då. Vilka är ni? Ni som läser min blogg? Ett tiotal personer. Hur kommer det sig att ni läser? Är det något ni ogärna läser? Släng i väg en kommentar – så lyser ni upp mitt höstmörker!


4 kommentarer:

 1. Hej gull. Jag läser det mesta du skriver... eller så här, det är inte alltid jag hinner läsa bloggar men när jag hinner är din alltid med.
  Jag läser för att jag tycker om dej å för att du är duktig på att skriva.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag läser allt du skriver och allt med samma glädje. Din blogg är alltid så välskriven och genomtänkt och får mig att fundera. Det gillar jag! Och så gillar jag dig oxå, du är en genuint äkta människa, det finns det inte så många av!

  SvaraRadera
 3. Jag läser det du skriver och tycker om din blogg.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag prioriterar alltid din blogg när tiden är knapp och jag vill läsa bloggar.
  För din klokskap, ditt språk, för att din blogg ger lite känslan av ett hemligt/heligt rum.
  Kram

  SvaraRadera