Summa sidvisningar

2014-10-16

Att ha huvudet fullt

Så är det just nu. Att jag har huvudet fullt. Av lite allt möjligt. Så jag försöker att inte fylla på det mer. För då blir det inte plats till skratt och kramar. Och det är ”asa-viktigt”.
Jag har en massa lektionsplaneringar att göra. Bara fem olika klasser, men med individuella planeringar för nästan varje elev. Rättvisa, genomtänkta bedömningar. För varje elev. Ställt mot kursmål och planer och olika betygssteg.
Det är tid för kommunens budget. Naturligtvis vill jag vara inläst på mitt partis budget i alla delar. Skola, barnomsorg, socialomsorg, äldreomsorg, kultur- och fritid, vägar och gator, vatten och avlopp, kommunala bostäder med mera. Massa mera. Miljoner hit och miljoner dit. Drift- och investeringskostnader. Och en massa annat.
Det är dags för aktiviteter i Falkenbergare Tillsammans. På lördag är det insamling i sta’n. Fantastiska människor som gör fantastiska saker. För andra. Helt osjälviskt. Det är en så pirrande, otrolig känsla. Som kräver en hel del annat också. Därför sitter jag mitt i natten och skriver.

Så om jag har en hel del i huvudet – är det konstigt det? För jag vill ju framför allt hinna med att krama mina pojkar. Och skratta! Också

2 kommentarer:

 1. Nej det låter verkligen inte konstigt om du har huvudet fullt.
  Så varva det med dina pojkar, kram och skratt.
  ha en fin Fredag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ohh, allt det där en vill göra stämmer inte riktigt överens med det en måsta göra och det en hinner... Jag som är hemma hela dagarna hinner (orkar) ändå inte alls det jag skulle vilja göra...

  SvaraRadera