Summa sidvisningar

2013-12-28

Att samla ihop

Samlar ihop. Tankar och trådar. Det som hänt och sådant som inte hänt. Det är lördagskväll – mittemellan jul och nyår 2013. Har läst lite årskrönikor, statusuppdateringar, bloggar och annat. Skall snart ta itu med mitt strykberg här framför tv:n. Alltmedan jag funderar. Och samlar ihop.

Har haft en härlig vecka. Mina killar och jag har firat julafton med fina Å och hennes dotter. Sedan var det juldag och annandag hos mina föräldrar med Syster I med familj, Bror med familj och Syster II med sambo. Syster I med lilla O sov över hos oss. Städdag sedan, träning och långa bad. 

Har haft en mindre bra vecka. En god kamrat har plötsligt gått bort. Ett skratt har tystats. Det har för det mesta regnat och varit grått, grått och grått. Min hårfrisörska har varit ledig fram till och med den 7:e januari. Och jag har blivit förkyld. Så klart.


Och det är nog så här livet är. En blandning av stort och smått. Av sådant som skänker glädje och lycka. Och annat som sedan knuffar ner en i vemod och saknad. Någon undrade hur 2014 skulle bli? Mitt svar är nog såhär: det blir som det blir, när det är som det är.

3 kommentarer:

 1. Du har nog rätt ... men ibland kan man välja och då blir det som man vill att det ska bli ... eller något åt det hållet ... Önskar dig ett gott slut på 2013 och ett riktigt Gott Nytt År 2014!/Mormor

  SvaraRadera
 2. Håller med, livet är en blandning av stort och smått.
  Önskar dig en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så sorgligt med din vän. Alltid lika oväntat känns det som, även om vi alla vet att livet tar slut... Skickar varma tankar till dig!

  SvaraRadera