Summa sidvisningar

2014-05-26

Att #inteimittnamn


#inteimittnamn Idag är det ingen bra dag. Jag mår inte bra, oron gnager i mig och det känns som om jag sakta kvävs. Vad skall det bli av oss? Av mina barn? Var någonstans kommer vi att vara välkomna? Vart skall vi ta vägen? För en sak är säker: jag kommer inte att stanna kvar här till "den slutgiltiga lösningen". Men fram tills dess kommer jag att arbeta hårt för mitt älskade fosterland Sverige.

SD representerar inte oss!
Nu är det nog. Nu måste vi som vände rasismen ryggen i valrörelsen och som tror på sammanhållning gå samman ordentligt. Tillsammansrörelsen är här. Och vi tänker fighten för sammanhållning och lika villkor i vår vardag.

4 kommentarer:

 1. Jag är född i Sverige av ungerska föräldrar. Jag växte upp i ett kristet hem. Min man har bott mer än halva sitt liv i Sverige. Han är en icketroende kosovoalban. Våra två söner är varken döpta eller omskurna - de är varken kristna eller muslimer. Vi har arbetat hela vårt liv. Alltid. Och vi älskar Sverige. Det är vårt fosterland. Det är här vi är medborgare. Men är vi välkomna? Och hur länge?

  SvaraRadera
 2. Vi får inte glömma att 10% av Sveriges befolkning stödjer SD, så dem har en ganska så stor stöd...En stor del av befolkningen tycker att dem ska representeras av SD...Jag skulle inte vara förvånad att någon procent av dessa 10% är just invandrare...:-(

  SvaraRadera
 3. Anthon Buvari26 maj 2014 12:01

  Jag håller med dig!

  Det är horibelt att folk vill ha SD"politiker" som representerar i EU. Om man nu bortser ifrån deras tycken och främlingsfientliga åsikter så förstå jag fortfarande inte hur man kan finna tillit i den , speciellt kristna. Dem (hon) säger mer eller mindre i direktsänd debat att dem vill ha röster med inte bryr sig bad svenaka folket tycker. Blir bara så arg.

  Om du vill ha hemsk ironi, så kolla på videon på Youtube där hon pratar om deras vallmanifäst och "räknesiffror" :-)

  SvaraRadera
 4. Det är en tung dag och en glad dag. Glad för att fi och Mp gick så pass bra, skrämmande att SD gick så bra. Otäckt att se att här i vår lilla valkrets röstade fler på SD än på Fi. I min barndomstrakt ät SD näst största parti i flera distrikt... Hua, jag vill ännu mindre åka till min pappa nu...

  SvaraRadera