Summa sidvisningar

2014-05-17

Att vända ryggen till




Ok. Det verkar vara på sin plats med ett par förklarande ord. Jag läste på HN:s (Hallands Nyheter)insändarsida idag. Jag är en av dessa människor som vänt SD ryggen. Flera gånger till och med. Och jag har gjort det för att visa vad jag anser om det som sägs JUST FÖR ATT JAG ÄR VÄL INSATT I DET SOM SÄGS. Jag har tagit del av deras valmanifest och jag har läst och lyssnat. OCH ÄNDÅ HÅLLER JAG INTE MED. Alltså vänder jag ryggen till helt medveten om varför jag gör det. Att andra som också läst och lyssnat, kanske har valt att faktiskt tycka om det de hör, är inget jag går till attack emot. Som så ofta sagts, vi lever i ett demokratiskt land och har rätt att rösta hur vi vill. Jag har aldrig fysiskt gått till attack mot NÅGON människa, i någon fråga.



En annan insändare sa så klokt att man då kanske hellre skall argumentera emot. Du, om du hade lyssnat på debatter, hade du hört alla motargument. Jag har argumenterat, andra har argumenterat. Det är förmodligen därför som inte alla röstar på SD; för att man lyssnat till andra argument. Jag kommer att fortsätta vända ryggen till, mot SD, SvP och andra dylika partier. Precis som jag kommer att fortsätta att argumentera emot. Däremot kommer jag aldrig att höja ett järnrör, hota någon till tystnad eller kasta tårta på någon. Det har du mitt ord på!

(Ursäkta alla versaler - i originaltexten är det inte på det viset och jag kan inte ändra det)

1 kommentar:

  1. Jag, min man och min vän H-can ska stå med ryggen emot nu till veckan. Att argumentera med dem som har en helt förvrängd världsbild leder ingenstans, bättre att visa att jag faktiskt inte håller med, alls! Jag tänker stå tyst och hoppas att andra gör det med.

    SvaraRadera