Summa sidvisningar

2014-01-31

Att tanka tankar

Tankar tankar. Försöker fånga flyhänta fjärilsleenden i hjärtat. Försöket hålla fast det vackra, varma. Och släppa det hårda och härdade. Och borde egentligen sova.

Jag vet att ni är upptagna på annat håll. Att livet far hårt fram med vissa av er. Att andra av er är mitt uppe i lyckliga görande. Och det är väl så. ”Väl”, som i ”bra”. Det är bra så. Men jag vill be om ursäkt. För min frånvaro. Om du märkt av den.

Ty, har du märkt av den, har min frånvaro rubbat dina cirklar. Den har bidragit till att stressa dig lite ytterligare. I en värld där du säkert har fullt upp. Så därför ber jag om ursäkt. För jag vill inte bidra till en negativ energi. Jag vill fokusera på den positiva energin.


I morgon är det åter dags för 10i1. Och jag återkommer kring det. För det verkar som om det har väckt lite olika tankar. Hos andra. Som jag varit tvungen att ta ställning till. Och bemöta. På återseende.

2 kommentarer:

  1. Jag önskar dig all lycka till med 10i1, jag tycker det är ett vackert initiativ. En stillsam och ljus manifestation för kärlek mot hat!

    SvaraRadera
  2. Tittar in och önskar dig en fin helg!
    Kram

    SvaraRadera