Summa sidvisningar

2013-10-01

Att sprängas av glädje


Kan inte riktigt fatta det. Ta in det faktum. Det faktum att jag kommer att kunna säga att jag är författare. Inte enbart av motioner, insändare och debattartiklar, utan: mitt namn kommer att stå på en RIKTIG BOK!!!! En skräckantologi från LiLMedia. Med klassiska skräcknoveller av fem kvinnliga författare. Förstår ni min lycka?

Det är svårt att ta in. Ty jag har alltid vördnadsfullt hållit böcker i handen, luktat på dem och slukat ord. Mina hjältar har varit författarna – de som skrivit och format bokstäverna till ord och magiska meningar. De är de som lagt orden i munnen på stora politiska ledare, de som ändrat och förklarat historiens gång. Ibland på gott, ibland på ont. Så därför är det stort. Att få kalla sig författare.

NATTMAROR heter antologin med noveller. Kvinnor som skriver skräck/rysare/thrillers. Klassisk skräck. Hoppas, hoppas ni vill läsa den!


"Ett tåg utan passagerare som skenar genom natten, en joggare som förhandlar med döden och en polis som blir bjuden på en märkligt välsmakande köttgryta... 

I boken Nattmaror skriver fem författare från LiLmedia förlag gammaldags skräckberättelser för en ny generation. Här finns inga snygga tonårsvampyrer eller sexiga varulvar, bara sådant som ger kalla kårar under mörka kvällar."

Författare: Åsa Lundgvist, Lotta Modin, Paulina Wennerlund, Camilla Lindberg OCH Monika Breti

4 kommentarer:

  1. Åhh, så fantastiskt roligt! Och jag vill läsa, frågan är om jag vågar ;-)

    SvaraRadera
  2. STORT!!!! Grattis BÄSTA DU!

    SvaraRadera
  3. Oundvikligt att du en dag skulle bli publicerad. Grattis

    SvaraRadera